Ondernemersfamilie Kooistra breidt Jumbo uit naar Sneek

Inwoners van Sneek kunnen binnenkort boodschappen doen bij een Jumbo in de buurt. De winkel aan respectievelijk het Normadiaplein en de Molenkritevan C1000 ondernemer Olaf Hermus in Sneek gaan over naar ondernemersfamilie Kooistra uit Bolsward.

Erik Koostra is enthousiast over de overeenkomst: “Ik ben trots dat we deze stap gaan zetten. Samen met beide winkelteams zullen we er alles aan doen om de klanten optimaal van dienst te zijn. Ik ben ervan overtuigd dan we hen positief zullen verrassen met de nieuwe winkels. Bij Jumbo vinden klanten alles wat ze nodig hebben, tegen de laagste prijs en de beste service”. De winkels aan het Normandiaplein en de Molenkrite worden medio mei overgedragen aan de familie Kooistra.

Alle huidige C1000 medewerkers gaan mee over naar Jumbo Kooistra.
Familie Kooistra exploiteert al winkels in Makkum, Leeuwarden, Wommels, Bolsward, Heerenveen (2x) en Marknesse. Hier worden de twee winkels in Sneek aan toegevoegd. De winkel in Harlingen wordt overgedragen Olaf Hermus.

Ondernemer Olaf Hermus: “Nu het einde van de C1000 formule in zicht komt, is dit een goed moment om een keuze te maken. Ik ben er zeker van dat de winkels, klanten en collega’s in goede handen terecht komen. Ik wil hen danken voor het vertrouwen dat zij mij al die jaren gegeven hebben. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met mijn nieuwe winkel in Harlingen en daar nog meer fans te maken. De Jumbo formule biedt daar alle mogelijkheden toe.”

Hermus was al zeven jaar eigenaar van de twee C1000 winkels in Sneek. Vanaf maandag 8 juni zal hij de Jumbo winkel in Harlingen gaan runnen. Het gehele team zal in dienst komen bij Hermus.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.