Ondernemersavond LF2018 in De Wijnberg

Bolsward – Op 26 en 27 januari 2018 opent het Culturele Hoofdstad jaar. Het wordt een fantastisch jaar met een uniek evenementenprogramma, waarin ook Bolsward veel extra bezoekers uit binnen- en buitenland kan verwachten.

Om ondernemers of medewerkers in de horeca en toeristische sector goed voor te bereiden en er optimaal van mee te laten profiteren, worden samen met Leeuwarden-Fryslân 2018 en de gemeenten Súdwest-Fryslân en De Fryske Marren een serie voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

Op 16 november komt de LF Roadshow naar de Wijnberg te Bolsward. Aanvang: 19.00 uur. Deze bijeenkomst is vooral bedoeld om ondernemers te stimuleren en de juiste verbindingen te leggen in het kader van de LF2018 activiteiten.  

,,Ontmoet elkaar tijdens netwerkmomenten en workshops, want na 2018 is 2088 het doel”, aldus de organisatie. Aanmelden voor de bijeenkomst in Bolsward kan via www.friesland.nl/nl/ondernemers/bijeenkomst-2018.

Neem zelf de eerste stap

,,Zet uw LF2018 activiteiten in de spotlights door op social media #LF2018 aan uw berichten toe te voegen”, merken Sjirger Holthuis van De Wijnberg en Niels Engelmoer van de Vereniging Ondernemend Bolsward op.

De tien voorlichtingsbijeenkomsten, waaronder die in De Wijnberg. zijn bedoeld om ondernemer of medewerkers in de toeristische sector goed voor te bereiden op het Culturele Hoofdstadjaar. ,,Het doel is om er optimaal van mee te profiteren, daarom worden deze serie voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd.

De avond in de Wijnberg start om 19.00 uur met een inloop, waarbij koffie en oranjekoek centraal staan. Daarna volgt een programma, waarin Martin Cnossen, directeur van Merk Fryslân, Sjirger Holthuis van de Wijnberg en Niels Engelmoer van Primera een toelichting geven op het programma en het doel van de avond.  In kleine groepen wordt vervolgens nagedacht en gesproken over een ,Bolsward arrangement voor KH2018′. ,,Dit kan heel breed opgevat worden”, aldus Holthuis. ,,Er zijn allerlei mogelijkheden”.

Aan het eind van de avond wordt er dan een ,beste arrangement’ gekozen. ,,Het mooie daarvan is dat er voor promotie van dit arrangement subsidie beschikbaar is”. ,,Het zou mooi zijn, aldus  Holthuis en Engelmoer, dat heel veel Bolswarder ondernemers die donderdagavond 16 november naar de Wijnberg komen om mee te praten en mee te denken.

Aan het eind van de avond wordt de bijeenkomst afgesloten met een hapje en een drankje.

 

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.