Onderhoudswerkzaamheden Kruiswaterbrug

Rijkswaterstaat voert in de nacht van 8 op 9 juni onderhoud uit aan de Kruiswaterbrug in de A7 bij Bolsward. De brug en een deel van de A7, komende uit Sneek in de richting van de Afsluitdijk, is afgesloten van vrijdagavond 8 juni 19.00 uur tot zaterdagochtend 9 juni 9.00 uur.

© Aise van Beets

Het verkeer wordt omgeleid via de afrit Bolsward Oost en de N359. Gele borden geven de omleidingsroute aan. Ook is tijdens de onderhoudswerkzaamheden de vaarweg onder de brug afgesloten.

Tijdens de werkzaamheden worden planken vervangen en een nieuwe slijtlaag op de brug aangelegd. Mochten de weersomstandigheden zodanig slecht zijn dat niet begonnen kan worden met de werkzaamheden dan worden deze uitgesteld tot het weekend van 15-16 juni.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.