Ondanks regen timmeren kinderen een dorp in elkaar

Het was voor de organisatie van het Karwei Timmerdorp een grote vraag, moeten we een alternatief programma bedenken of laten we de kinderen gewoon los gaan.

Het antwoord van de kinderen was simpel. Kom maar op met de spijkers en hamers want: Wij gaan hutten bouwen”. Dus werd er in de stromende, miezerende en motregen vandaag druk getimmerd op het grasveld bij zwembad Vitaloo. Zo’n 90 kinderen bouwden vandaag hun droomhuis met behulp van de vele pallets die opgestapeld lagen.

Daarnaast kon er een vlieger in elkaar geknutseld worden en zorgde scoutinggroep Jambowa voor een tokkelbaan van het Hoog Bolwerk. Kortom volop vertier voor de jeugd in de laatste week van de schoolvakantie.

Uiteindelijk konden de kinderen, enigszins verkleumd, een duik maken in het zwembad zelf. Donderdag wordt er verder gebouwd aan de hutten en ook vrijdag kan er nog even gespeeld worden in het timmerdorp want vrijdagmiddag zullen alle architectonische bouwwerken weer afgebroken moeten worden.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.