OlieBOP verhuist naar Kloosterlaan

Na 17 jaar in Sporthal de Middelzee, verhuist OlieBop naar een nieuwe locatie. Dit jaar zal de 18e editie van OlieBOP plaatsvinden in een verwarmde ‘feesttent’ aan de Kloosterlaan in Bolsward.
Volgens de organisatie is de nieuwe locatie best spannend en om de omwonenden niet al te veel last te bezorgen heeft de organisatie hen voorzien van oordopjes.  Volgens Peter Wiersma, voorzitter van Bop, merkten  ze bij de bezoekers en bij zichzelf dat de sporthal niet meer als juiste locatie gezien werd. Wiersma:”We zijn toen gaan nadenken over hoe we OlieBOP willen organiseren en kwamen toen al snel uit op een tent. Het was wel even zoeken naar een geschikte locatie maar op de groenstrook van de Kloosterlaan kunnen we er een goed toegankelijk feest van maken”.
Natuurlijk wil men de basis van OlieBOP meenemen naar de nieuwe locatie, maar met een vernieuwende twist en een feest van herkenning.  Wiersma:”Dit jaar hebben weer veel enthousiaste muzikanten zich aangemeld, die jullie graag een fantastische avond willen bezorgen. Deze muzikanten zijn onderverdeeld in drie bands”.
Op dit moment zijn die bands hard aan het oefenen om alle muziek tot in de puntjes te beheersen.
OlieBOP editie 18 vindt dit jaar plaats op vrijdag 29 december. Op deze avond kan er van alles verwacht worden; van recente hits tot classic rock en daarnaast komen de leukste medley’s voorbij met mooie acts.
Nieuwsgierig? Koop dan je kaarten bij een van onze voorverkoopadressen en we zien je graag op 29 december 2017.
Datum: 29 december 2017
Kaarten: 10,-
Aan de deur: 15,-
Aanvang: 20:30 uur
Voorverkoop: Jumbo Kooistra Bolsward, Sigarenmagazijn Landskroon Bolsward en Miedema’s Lunchroom.
Kijk voor meer informatie facebook.com/stichtingbop of www.stichtingbop.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.