Oldtimer 11 stedentocht

Op zaterdag 4 juni 2011 zijn de wegen in Friesland weer een lust voor het oog. Dan rijden er de gehele dag meer dan 400 historische auto’s en circa 200 historische motoren van stad naar stad. De Elfsteden Oldtimer Rally begon in 1985 op bescheiden wijze en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste ééndaagse oldtimer evenement van Europa.

Een rijdend museum, met deelnemers uit de Westeuropese landen. Dit jaar wordt de Rally voor de 26e keer gehouden. Liefhebbers van oldtimers kunnen hun hart ophalen. Als deelnemer aan de Elfsteden Oldtimer Rally of als toeschouwer. Een lang lint van de meest uiteenlopende en vaak ook zeldzame oldtimers trekt voorbij. Alleen voertuigen van voor bouwjaar 1950 kunnen meedoen. Het merendeel stamt uit de jaren 1920 – 1930.

Bolsward zal deze middag vanaf 13.30 uur op de route liggen en bestaat de mogelijkheid de auto’s van dichtbij te bekijken op de stempelplaats op de Twibaksdyk.

Kijk voor een impressie van vorig jaar bij lees meer.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.