Oldstars SC Bolsward tekenen contract bij SC Heerenveen (video)

Zaterdag was de eerste wedstrijd voor de Oldstars van SC Bolsward om zich te presenteren aan het Bolswarder publiek.

Ze deden dit door voorafgaand aan en in de rust van de wedstrijd SC Bolsward-Heeg een vriendschappelijk potje Walking Football te spelen tegen SC Heerenveen. De club uit Heerenveen begon in oktober samen met SC Bolsward voetbal voor 60 plussers. Bij deze variant van voetbal mag niet gerend worden en wordt er zonder keepers gespeeld. Bovendien mag de bal niet boven de heup komen.

De eerste wedstrijd begon goed voor de Bolswarder Oldstars, ze liepen dwars door de defensie van sc Heerenveen en stonden snel op een 3-0. Maar de mannen en vrouw van Heerenveen wisten de voorsprong slim en tactisch om te zetten naar een gelijke stand.

In de tweede wedstrijd was het sc Heerenveen die de enige goal wisten te maken.

Conract ondertekening

Maar na de wedstrijd was de dag nog niet voorbij want de spelers werden ’s  avonds als ware voetbalhelden onthaald in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen. Daar moesten de spelers van sc Bolsward hun spelerscontract ondertekenen in de perskamer voetbalstadion. Voorafgaand aan de wedstrijd sc Heerenveen – fc Utrecht.  Na het zetten van de benodigde krabbels en het maken van enkele foto´s, mochten de Old Stars plaatsnemen op de tribune om de wedstrijd van sc Heerenveen mee te maken. Heerenveen was niet opgewassen tegen de club uit Utrecht,ze verloren met 0-4.

Aanmelden.

Voor mannen en vrouwen die mee willen spelen bij de Oldstars, die kunnen een mail sturen naar de secretaris van de Bolswarder club.

Foto’s wedstrijd Rene Bootsma

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.