Okkinga Communicatie

Okkinga Communicatie is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Snekerstraat 13 in Bolsward.

Meer informatie over Okkinga Communicatie in Bolsward

Dit artikel gaat over een communicatiebureau dat heldere, krachtige en doeltreffende communicatie biedt. Ze hebben een klein team met weinig overhead en een sterk netwerk van professionals. Ze zorgen ervoor dat jouw boodschap luid en duidelijk overkomt. Ze zijn niet het clichébeeld van snelle hippe reclametypes, maar ze zijn wel helemaal van deze tijd. Met hun team verzetten ze bergen werk in alle disciplines. Ze werken samen met hun klanten als team en streven naar het beste resultaat. Elk project is een kans om jouw merk in de spotlight te zetten. Je kunt contact met hen opnemen op het adres Snekerstraat 13 in Bolsward.

Wil je weten wat Okkinga Communicatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Okkinga Communicatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Okkinga Communicatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Okkinga Communicatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Okkinga Communicatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Okkinga Communicatie

Bezoekers bekeken ook