Officiële opening Gastouderbureau Voel je Thuis in Bolsward.

Gastouderbureau Voel je Thuis is opgericht met als doel de belangen van de (vraag)ouders en gastouders helder en inzichtelijk te maken.

Wij zijn gestart omdat we uit ervaring zien dat het voor heel veel mensen erg onduidelijk, omslachtig en niet inzichtelijk is. Wij bieden u hierbij de helpende hand en zorgen ervoor dat u niet na afloop van het jaar voor grote verassingen komt te staan.

Door persoonlijk contact en een goede interactie tussen (vraag)ouder en bureau kunnen we bij het wisselen van bijv. inkomen en/of opvanguren dit tijdig aanpassen in relatie naar gastouder en belastingdienst. Kortom als kleinschalig bureau laten we graag regelmatig ons gezicht zien en staan we open voor al uw vragen.

Ons bureau wil zich kenmerken door korte lijnen in de driehoek bureau – vraagouder – gastouder. Mocht u een warm plekje willen vinden voor uw kind in een huiselijke omgeving, of zou u graag als gastouder een bureau willen hebben dat persoonlijk contact voorop stelt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Bent u gastouder: Wij bieden u een vergoeding van € 4,75 per uur per kind.

Bent u vraagouder: Wij vragen geen inschrijfgeld maar bemiddelen voor u bij het zoeken naar een gastouder en helpen u met de aanvraag voor kinderopvangtoeslag e.d. Ons kantoor is gevestigd in het bedrijvencentrum Bolsward {naast Peter’s Hout} op de Marne 34 k

Naast een gastouderbureau ben ik, Rinze Bootsma, eigenaar van een administratiekantoor. Dit is ook gevestigd in dit bedrijvencentrum en doe ik de administratie en aangiften voor zowel particulieren als voor bedrijven door heel Friesland. Ook hierin is de persoonlijke aandacht het handelsmerk. Betrokkenheid bij de klant en weten wat er speelt.

Dit is ook het streven bij het gastouderbureau. Een bureau waar u zich thuis voelt.
Heeft u vragen of belangstelling kijk op onze website www.gobvoeljethuis.nl, mail /bel ons of kom naar de open dag op zaterdag 9 januari van 14.00 tot 18.00 u. op de Marne 34 K te Bolsward.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.