Obstacle run groot succes (video en foto's)

180 deelnemers trotseerden zondagmiddag het koude water van de sloten en vijvers en de weilanden rondom de Ugolaan voor de 1e editie van de Obstacle Run.

Drijvende krachten achter deze krachtloop zijn Sanne Vellinga en Thomas van Zuiden. Zij hadden een kinder- en jeugdloop van 1,5 km en voor de senioren een 3 en 6 km loop uitgezet met verschillende hindernissen. Bij de kinderloop was het verplicht om een ouder of verzorger mee te laten lopen. Zo’n 30 kinderen deden hier meer dan fanatiek aan mee en een aantal kinderen moest aan de finish dan ook wachten op hun begeleider.

Bij de langere afstanden was er ook volop strijd maar de combinatie van lopen, waterpartijen en hindernissen bleek voor veel deelnemers toch zwaarder dan verwacht.

3 km heren

Meinte Boer

Pieter de Jong

Michiel Jellema

3 km dames

Inez de Jong

Annick Gerritsma

Lisanne Abma

6 km heren

Tjalling de Jong

Richard Velzen

Bauke Drayer

6 km dames

Jildau Hoekstra

Djoke Postma

Hinke Goemaat

Foto’s jeugdloop ©Martinus Jansen

Foto’s Senioren © Martinus Jansen

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.