Noord II – Project “Mijn wijk in het groen” moest dit nu zo?? (ingezonden)

Het is alweer ruim zeven jaar geleden dat wij 10.000 bloembollen in onze wijk hebben geplant tijdens het project “Mijn wijk in het groen”.

In het voorjaar steken kleurige krokussen en narcissen de kop op en zorgen zo voor een fleurig aanzien in Plan Noord II. Ook dit jaar stonden de narcissen voor It Heechhout alweer vroeg met de eerste blaadjes boven de grond. Onlangs was het tijd om de bomen in onze gemeente te snoeien en met groot materiaal werd de boom bij het water voor It Heechhout gekortwiekt.

Prima geregeld zou je zeggen. Mijn vraag is nu waarom niet even een metertje of twee verder gereden met het grote gevaarte dan hadden wij ook dit jaar weer van ons perkje narcissen kunnen genieten. Nu blijft er een platgewalst stukje over en dat stemt ons zeer verdrietig.

Als buurtvereniging zetten wij ons in voor onze buurt. We hebben prima contacten met diverse afdelingen binnen de gemeente en over en weer wordt er van alles van ons verwacht. Wij worden als buurtvereniging vriendelijk verzocht de ogen en oren van onze buurt te zijn. Onze ogen zagen dit bloemenleed en daar worden we niet blij van.

Volgens mij had dit anders gekund. Misschien kan de gemeente eind van het jaar nog wat bloembollen bestellen zodat wij begin 2019 weer helemaal opbloeien en dit leed geleden is.

Met vriendelijke groet,
Janny Kole
Voorzitter Buurt- en Speeltuinvereniging Plan Noord II

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.