Nominatie SC Bolsward voor Rookvrije Generatie Award 2018

SC Bolsward is genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards 2018 in de categorie Sportverenigingen. Met deze Awards zetten de initiatiefnemers van de Rookvrije Generatie, de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en het Longfonds, mooie initiatieven in het zonnetje die zijn genomen op weg naar een Rookvrije Generatie.

De strijd kan nu beginnen! Wie haalt de meeste stemmen binnen en gaat er uiteindelijk vandoor met een van de felbegeerde Awards? Stemmen kan vanaf vandaag t/m 28 februari via https://rookvrijegeneratie.nl/awards. Per categorie worden drie finalisten gekozen op basis van de meeste stemmen (50% publieksstemmen, 50% jurystemmen).

Deze drie finalisten ontvangen een uitnodiging voor de uitreiking van de Rookvrije Generatie Awards op 19 maart a.s. in het Nijntje Museum in Utrecht. De Rookvrije Generatie Awards wordt gepresenteerd door actrice en tv-persoonlijkheid Tanja Jess.

Ook worden alle genomineerden vermeld op onze website. Geef in maximaal 250 woorden aan waarom juist jullie moeten winnen. Deze input en een mooie afbeelding van maximaal 1mb kan gestuurd worden naar info@rookvrijegeneratie.nl.

SC Bolsward is genomineerd omdat het bestuur onlangs het rookbeleid fors heeft aangescherpt met als doel het sportcomplex van de  club uiteindelijk helemaal rookvrij te maken. Door middel van voorlichting over de gevaren van het roken en het aanbieden van anti-rookcursus aan de leden van de club streeft SC Bolsward bovendien naar een Rookvrije Generatie. Het motto daarbij is: Ook zonder peuk is het leuk.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.