Nog steeds misbruik naam Jorritsmabouw via Marktplaats

Bolsward-Nog steeds verschijnen er op Marktplaats advertenties waarin iemand onder de naam van Jorritsmabouw materiaal en machines aanbiedt.

Zo werd de redactie donderdagmiddag gebeld door een inwoner uit de provincie Utrecht die op zoek was naar de Jan Doedensweg, een niet bestaande straat in Bolsward. Toen onze redacteur meldde dat deze straat niet in Bolsward ligt gaf de persoon in het gesprek aan dat een familielid van 18 jaar gereageerd had op een marktplaatsadvertentie waarin een graafmachine werd aangeboden voor €7.000,-.

Het bedrag werd overgemaakt maar de koper werd niet de eigenaar van de machine en het contact met de  aanbieder was vanaf dat moment niet meer mogelijk.

Een kennis probeerde vervolgens ook in te gaan op de advertentie en kreeg deze straatnaam door om de machine te komen bekijken. Daarom wilde men graag weten waar dit adres in Bolsward was en had men dus een aantal mensen in Bolsward gebeld. Helaas konden wij hen niet verder helpen.

Het blijkt dat het Bolswarder Bouwbedrijf al maanden op o.a. Marktplaats misbruikt wordt als aanbieder van bouwmateriaal.

(afbeelding ter illustratie)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.