Nog geen zicht op schennispleger

De politie heeft tot nu toe nog geen spoor van de schennispleger die gistermiddag in Bolsward actief was.

Bij de politie zijn tot nu toe vier meldingen en aangiften van ouders van kinderen binnengekomen. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 7 / 9 jaar. Naast Plan Altenburg en Eekwerd II (de Him en de Harst) is verdachte ook nog op de Blink geweest nabij de school, aldaar. De kinderen werden gistermiddag geconfronteerd met het gegeven dat verdachte met zijn geslachtsdeel zat te spelen.

Tot nu toe lijkt het erop dat het zich tussen 16.15 uur en 17.00 uur heeft afgespeeld. Ondanks dat de politie n.a.v. oproep al enkele reacties binnen heeft gekregen is de oplossing nog niet nabij. De politie hoopt dan ook dat er mensen zijn die tussen het eerder genoemde tijdstip iets opvallends hebben gezien. De omschrijving die de kinderen hebben gegeven is een donkere auto met daarin een man met zonnebril. Mocht u meer informatie hebben, bel dan met 0900-8844

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.