NL Doet in de Fûgelkrite

Zaterdagochtend hebben zo’n 30 vrijwilligers en 20 kinderen uit de Fûgelkrite zich in het kader van NL Doet ingezet voor hun wijk. Doel was het opknappen van de zandbedden van de 4 speeltuintjes op de terp, het hart van de wijk.

Mede door het mooie weer kwamen er veel wijkbewoners op deze NL Doet actie af. Na een heerlijke bak koffie met oranjekoek werden de speeltuintjes van ruim 10 kuub extra zand voorzien. De gemeente had dit zand aan de rand van de terp klaargezet. Waarna de ouders het in kruiwagens schepte en richting de speeltuintjes reden, verdeelde de kinderen het zand mooi egaal over het oppervlak.

Ook is het onkruid wat langzaam alweer begon te groeien verwijderd. De 4 speeltuintjes op de terp in de Fûgelkrite liggen er nu weer keurig bij. Laat het mooie weer maar komen.

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.