NL Doet in Bloemkamp

Afgelopen vrijdagmiddag waren ruim 50 vrijwilligers actief voor NL Doet, zij hadden zich opgegeven om bij een activiteit te komen helpen.

Er was door de activiteiten begeleiding een puzzelwandeltocht  in en om de tuin van Bloemkamp georganiseerd met daarna een High Tea in de centrale hal. Het weer was prachtig en veel vrijwilligers en bewoners  hebben nog een rondje extra gelopen omdat het zo mooi was buiten.  Bob Bekema zorgde voor een sfeervol muziekje. Het was supergezellige middag  en een groot succes want een aantal van de vrijwilligers hebben aangegeven om vaker te komen helpen

De bewoners en medewerkers van Bloemkamp kijken terug op een drukke maar een hele geslaagde NL doet 2018 en willen alle vrijwilligers via deze weg nogmaals danken voor hun inzet.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.