NL Doet bij Talant (video update)

Bolsward-Een deel van de cliënten ging naar het Dolfinarium in Hardewijk en een ander del bleef in Bolsward voor de beautymiddag in De Wijnberg. Zo’n vijftien cliënten werden heerlijk verwend.

De medewerkers van Kapsalon Maricella zorgden ervoor dat de haren keurig netjes waren, de nagels en het gezicht werd door Beautycare opgemaakt, men kon bij Rubeo’s Vintage t-shirts en tassen verven of mooie broches maken en met cupcake specialist Es-ster werden heerlijke cupcakes gepimpt.

Daarnaast was er een high tea waar men kon genieten van de heerlijke kleine hapjes. Na afloop ging iedereen tevreden met de tassen, t-shirts, cupcakes en weer pico bello gekapt en opgemaakt naar huis.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.