Nijland maakt zich op voor 31ste Aaipop editie

Nijland –Paasmaandag staat het dorp Nijland in het teken van Aaipop. Al sinds 1987 biedt dit festival podium aan Friestalige bands en artiesten en trekken duizenden enthousiaste festivalbezoekers naar dit evenement. Dit jaar biedt de line up als vanouds weer ruimte voor verschillende muziekstijlen wat maakt dat Aaipop aansluit bij alle leeftijden. Jong en oud is welkom en samen genieten zij van de verschillende genres die de Friestalige muziek biedt.

FREY, Rauzer, Dirk en ZEA zijn volledig nieuwe namen op Aaipop. Deze vier bands of artiesten staan voor het eerst op het grootste Friestalige festival. Namen als Gerrit Breteler, Jaap Louwes, Jan de Vries en Marius de Boer zijn oud gedienden en BABALIVE, De Voskovs, Grytz en Grize, Jan Nota, Marcel Smit, NNB, Sjoerd ensa en SKRAAL hebben ook al eerder op het Aaipop-podium gestaan. Jaap Louwes zal het podium beklimmen samen met zijn band De Lossebinde en Marcel Smit staat met De Hiele Hannel geprogrameerd. Marcel Smit zal voor het laatst met deze formatie optreden, bassist Wilt Dijk neemt afscheid van De Hiele Hannel.

Aankomende dagen zal de Teneftertinte en Tongertinte opgebouwd worden en zal het festivalterrein met behulp van vrijwilligers klaar gemaakt worden voor de 31ste editie van het Aaipop-festival. Entreekaarten zijn op Paasmaandag aan de deur verkrijgbaar voor €22,50. Vanaf 13.30 uur is het festivalterrein geopend. Voorverkoopkaarten zijn verkrijgbaar voor €17,50in de Herberch fan Nylan aan de Ingenawei 1 te Nijland, De Mande aan de Tramstrjitte 2A te Nijland en bij de Primera in Bolsward aan de Nieuwmart 13. Online zijn de entreebewijzen verkrijgbaar via www.aaipop.frl.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.