Nieuwe woningen aan 't Houckemaland

Deze week zijn de heipalen geslagen voor twee rietgedekte woningen aan ’t Houckemaland in Bolsward.

’t Houckemaland maakt deel uit van het succesvol afgeronde project en woonwijk de Hartwerdervaart. Op deze unieke locatie is het heerlijk vrij wonen in Friesland. Vrij wonen aan het open vaarwater op de rand van stad en natuur.

Aan ‘t Houckemaland worden niet alleen projectmatige woningen gebouwd. Een ontwerp gebaseerd op persoonlijke wensen is heel goed mogelijk. De nieuwe bewoners van de twee woningen zijn begeleid door een speciale projectarchitect. Deze architect vertaalt de persoonlijke wensen in een eigen ontwerp binnen het gestelde budget. De enige voorwaarde aan de woningen op ’t Houckemaland is een rietgedekte kap. (meer info)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.