Nieuwe winkel in centrum Bolsward

Binnenkort opent een nieuwe winkel in het centrum van Bolsward. Monica Smits en Arend Bijlsma openen op de Jongemastraat 12 “Bloemen en Snoep Atelier en Houtnerf Design”.

“Na een aantal jaren hoofdzakelijk fairs en beurzen gedraaid te hebben, vonden wij het tijd om een winkel te openen in het centrum van Bolsward, ook vanwege de interesse die onze klanten hier in toonden”: Aldus Monia Smits.

Beiden zaten al in het voormalige Elkien pand maar besloten om een winkelpand te gaan zoeken in het centrum van Bolsward en kwamen uiteindelijk terecht op de Jongemastraat. Smits:”Dit is een prachtig sfeervol pand om onze producten zo optimaal mogelijk te kunnen presenteren”. Maar voor dat zover is zal er nog wel het nodige verbouwd moeten worden in het pand.

Bloemen en Snoep Atelier zal hoofdzakelijk bestaan uit, dagverse bloemen en planten, sfeervol opgemaakte boeketten en bloemstukjes. Maar ook andere producten zijn te koop waaronder woonaccessories, snoep, puur zeep, sieraden /sjaals etc, glaswerk en tal van andere produkten.

Houtnerf Design, is een gezamenlijk bedrijf van Smits en Bijlsma in steigerhouten accessoires die ze zelf produceren in hun werkplaats. De produkten bestaan uit handgemaakte steigerhouten accessoires, handgemaakte eigen design tekstborden en dergelijke, tevens maken wij produkten op bestelling waaronder ook meubelen.

De bedoeling is dat de winkel begint maart zijn deuren zal openen.

De openingstijden:

maandag 13.30 tot 18.00 uur

dinsdag 9.00 tot 18.00 uur

woensdag 9.00 tot 18.00 uur

donderdag 9.00 tot 18.00 uur

vrijdag 9.00 tot 21.00 uur

zaterdag 9.00 tot 17.00 uur

Tussen de middag is men gesloten van 12.30 tot 13.30 uur.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.