Nieuwe werkplaats voor bouwbedrijf Hoekstra

Bolsward – Al ruim een jaar is het allround bouwbedrijf Hoekstra actief in Bolsward. Sinds kort beschikt het bedrijf van Sjoerd Hoekstra over een eigen werkplaats op de Marne 71. De werkplaats is te vinden achter het Autobedrijf Bijlsma op dezelfde locatie. 

Op de foto: Sjoerd Bijlsma (links) feliciteert Sjoerd Hoekstra met de nieuwe werkplaats, in het midden Johan Hoekstra.

Sjoerd en Johan Hoekstra, beiden met een schat aan ervaring in de bouwwereld, kozen er eind 2015 voor om voor zichzelf te beginnen. Op 1 januari 2016 werd Bouwbedrijf  Hoekstra een feit door de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Na een periode van opbouw werd gestart met een werkplaats in het kantoorgebouw De Wymerts. Toen zich eind vorig jaar de mogelijkheid voordeed om een gedeelte van Autobedrijf Bijlsma te huren was de keus niet moeilijk. Sjoerd Bijlsma van het gelijknamige autobedrijf vertelt dat de ,contacten al langer bestonden.’

,Door herinrichting van het autobedrijf had ik aan de achterzijde ruimte beschikbaar. We werden het snel eens, zodat Sjoerd en Johan vanaf 1 januari 2017 over een eigen werkplaats kunnen beschikken.”

 

In de afgelopen weken werd de werkplaats volledig ingericht met de nodige houtbewerkingsmachines, apparatuur en opslagmogelijkheden. ‘,,Van fundering tot nok is onze leus”, aldus Sjoerd Hoekstra. Vader Johan vult aan dat het bedrijf zich vooral bezighoudt met verbouw, onderhoud en renovatie. ,,Ons werkgebied is Bolsward en wijde omgeving.”

 

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.