Nieuwe werkplaats voor bouwbedrijf Hoekstra

Bolsward – Al ruim een jaar is het allround bouwbedrijf Hoekstra actief in Bolsward. Sinds kort beschikt het bedrijf van Sjoerd Hoekstra over een eigen werkplaats op de Marne 71. De werkplaats is te vinden achter het Autobedrijf Bijlsma op dezelfde locatie. 

Op de foto: Sjoerd Bijlsma (links) feliciteert Sjoerd Hoekstra met de nieuwe werkplaats, in het midden Johan Hoekstra.

Sjoerd en Johan Hoekstra, beiden met een schat aan ervaring in de bouwwereld, kozen er eind 2015 voor om voor zichzelf te beginnen. Op 1 januari 2016 werd Bouwbedrijf  Hoekstra een feit door de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Na een periode van opbouw werd gestart met een werkplaats in het kantoorgebouw De Wymerts. Toen zich eind vorig jaar de mogelijkheid voordeed om een gedeelte van Autobedrijf Bijlsma te huren was de keus niet moeilijk. Sjoerd Bijlsma van het gelijknamige autobedrijf vertelt dat de ,contacten al langer bestonden.’

,Door herinrichting van het autobedrijf had ik aan de achterzijde ruimte beschikbaar. We werden het snel eens, zodat Sjoerd en Johan vanaf 1 januari 2017 over een eigen werkplaats kunnen beschikken.”

 

In de afgelopen weken werd de werkplaats volledig ingericht met de nodige houtbewerkingsmachines, apparatuur en opslagmogelijkheden. ‘,,Van fundering tot nok is onze leus”, aldus Sjoerd Hoekstra. Vader Johan vult aan dat het bedrijf zich vooral bezighoudt met verbouw, onderhoud en renovatie. ,,Ons werkgebied is Bolsward en wijde omgeving.”

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *