Nieuwe trainers voor sc Bolward

Voor beide eerste elftallen van sc Bolsward zijn nieuwe trainers aangehaald voor het nieuwe seizoen.

Voor de zaterdag selectie is dat Mayco Schulte is 47 jaar en sinds 9 jaar woonachtig in Sneek. Hij is oorspronkelijk afkomstig uit Hoogeveen. Momenteel heeft Mayco de 2e selectie van LSC 1890, uitkomend in de reserve hoofdklasse, onder zijn hoede.

Daarvoor is Mayco o.a. hoofdtrainer geweest bij SV NOK, VV Irnsum, SV Gramsberen, Sportclub Zweelo en heeft hij vele jeugdteams getraind. Ook is hij werkzaam geweest bij Germanicus en HZVV. Mayco heeft er enorm veel zin in om bij SC Bolsward aan de slag gegaan.

Arnold Haanstra is als sppeler opgegroeid bij VV CAB en heeft daar vele jaren in het 1e elftal gespeeld. Na een uitstap als speler naar SC Joure is Arnold in het seizoen 2008/2009 teruggekeerd als trainer bij VV CAB.

Na een jaar bij VV Heerenveen als assistent trainer is Arnold vervolgens vier seizoenen hoofdtrainer bij Sint Annaparochie geweest. Komend seizoen keert Arnold dus terug op het oude nest.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.