Snekerstraat verdwijnt uit Bolsward (update)

Dat na de gemeentelijke fusie veel Bolswarders het wat minder op Sneek hebben staan is waarschijnlijk ook doorgedrongen op de burelen van de makers van het online telefoonboek.

Want sinds kort bestaat voor een groot deel van de bewoners  aan de Snekerstraat hun straat niet meer.  Vrijwel alle bewoners van de oneven huisnummers aan deze straat zijn, als je de telefoongids 2013/2014 mag geloven, bewoners geworden met het adres Hanzestate.

Dit leidt tot grote irritatie bij veel bewoners van de straat. Het probleem speelt al langere tijd en leidt zo nu en dan tot problemen. Want als men het  adres doorgeeft aan bijvoorbeeld Omrin wordt men ook automatisch aangemeld als bewoner van Hanzestate. Maar het gaat hierbij toch echt om de Snekerstraat en niet om het appartementencomplex Hanzestate wat op de plaats staat van de voormalige Barberyntjesflat.

De problemen leiden in ieder geval tot en met De Friese Bierbrouwerij. Ook dat adres is in het telefoonboek niet langer meer Snekerstraat.

 

Update


Het blijkt dat ook een deel van de bewoners aan de even huisnummerkant niet meer op de Snekerstraat woont maar op het Bolwerkplein.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.