Nieuwe sponsor voor pupillen Z&PC Bolsward

Bolsward – Koninklijke de Vries Scheepsbouw uit Makkum is voor de komende drie seizoenen de nieuwe shirtsponsor van de waterpolo pupillen van Zwem en Poloclub Bolsward.

Bijna iedereen in de wijde omgeving kent de scheepswerf van Makkum wel. Op de modern uitgeruste werf van De Vries aan het Makkumerdiep, worden de exclusieve custom-built jachten gebouwd van het merk Feadship. Vakmanschap, passie voor het product en lol in het werk staat bij de Koninklijke De Vries Scheepsbouw voorop.

Met de sponsoring door De Vries konden ook de pupillen nieuwe shirts aanschaffen. De polocommissie van Z&PC Bolsward is zeer blij met de nieuwe sponsor omdat het vooral in deze tijd moeilijk is om een sponsor te vinden. Mocht u geïnteresseerd zijn naar de mogelijkheden voor sponsoring dan kunt u altijd contact opnemen via secretaris@zpcbolsward.nl.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.