Nieuwe ruimte jongerenwerk Bolsward geopend

Wethouder Gea Akkerman heeft afgelopen vrijdag de nieuwe locatie van het jongerenwerk geopend en ze gaf daarbij aan dat ze niet wist wat ze zag.

Ze was vol lof over het werk wat de vrijwilligers in zo’n korte tijd voor elkaar hadden weten te krijgen. In slechts drie weken timmerden en schilderden ze een nieuwe ontmoetingsruimte aan de Burgemeester Praamsmalaan. Het jongerenwerk moest verhuizen omdat de oude locatie in het centrum niet langer meer beschikbaar was.

Ondanks dat het jongerenwerk graag in het centrum was blijven zitten zijn ze zeer tevreden met de nieuwe locatie. Activiteiten die men onder andere gaan organiseren zijn kinderdisco’s, workshops en gewoon gezellig bij elkaar zijn. Ook de tuin biedt ruimte aan activiteiten om te organiseren.

Jongerenwerk huurt de ruimte van de gemeente. Die zal de eerste twee jaar coulant zijn met het innen van de huur. Voor de dagdelen dat men de ruimte niet gebruikt is men op zoek naar andere  gebruikers. Gesprekken daarover zijn gaande.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.