Nieuwe najaarscampagne Visit Friesland in het teken van Opfriesen

Visit Friesland, onderdeel van Merk Fryslân, gaat van start met een nieuwe najaarscampagne met als thema Opfriesen. Een nieuw woord voor een ervaring die iedereen kent: opladen en weer frisse energie opdoen tijdens de koude, donkere dagen. Met deze duurzame campagne laat Visit Friesland zien dat Friesland niet alleen mooi is in de zomer, maar juist ook in de herfst- en winterperiode. Dit sluit naadloos aan bij de ambitie om jaarrond toerisme te stimuleren.

Het doel van de campagne is om de waardevolle toerist aan te trekken en te inspireren Friesland te bezoeken tijdens de herfst- en wintermaanden.

Friesland is hier, met haar diverse landschappen en uniek regionaal aanbod, bij uitstek voor geschikt. Met de campagne laat Visit Friesland zien dat de provincie 365 dagen van het jaar goed beleefbaar is.

Aanbod 

De campagne, die samen met de vier verschillende regio’s is opgezet, wordt ingekleurd met speciaal Opfriesaanbod: uniek aanbod dat alleen in Friesland te beleven is. De campagne is een duurzaam concept dat ook in de aankomende jaren zal worden ingezet. Dat betekent dat er voldoende ruimte is voor nieuw toeristische aanbodontwikkeling.

Het Opfriesen kan op allerlei manieren, buiten maar uiteraard ook binnen. De campagne is multi-inzetbaar en daarom erg geschikt om in te zetten voor ondernemers en de verschillende regio’s.

Toolkit voor ondernemers

Om ondernemers te faciliteren in hun aanbod, stelt Visit Friesland vanaf deze maand een speciale online toolkit beschikbaar met daarin onder andere beeldmateriaal en teksten. Tijdens de jaarlijkse ondernemersbijeenkomsten, georganiseerd door de verschillende regio’s, zullen de ondernemers bijgepraat worden over dit bijzondere concept. Zo wordt een hand uitgereikt naar de rest van de provincie om aan te haken.

De campagneperiode duurt vier maanden, van 1 november tot en met eind februari 2023.

Kijk voor meer informatie op www.opfriesen.nl.

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.