Nieuwe nachtbus voor stappers naar Bolsward

BOLSWARD – Vanaf zaterdag 1 november start Danscafe de Prins in Bolsward een proef met een discobus. In samenwerking met GeDe Travel zal een bus 3 verschillende routes rijden langs de plaatsen rondom Bolsward.

Melle Prins, eigenaar van het danscafe zegt: “We willen graag dat onze bezoekers veilig bij ons, maar ook weer thuis aankomen. Voor 10,- euro word de bezoeker heen en terug gebracht.”

De proef zal de hele maand november duren, daarna zal er geëvalueerd worden en beslist worden of er mee doorgegaan wordt. Op de bus zal een beveiliger meerijden om er voor te zorgen dat alles heel blijft. Stappers die interesse hebben kunnen alle informatie vinden op de website van de Prins. www.danscafedeprins.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.