Nieuwe kaartset Mooi Bolsward

Er een nieuw kaarttet over Bolsward met de naam ‘Mooi Bolsward’ en bestaat uit dertien kwartetten maar zo gemaakt dat er ook mee kan worden gekaart.

Uiteraard ontbreken de jokers ook niet die wordt uitgebeeld door het Vissermantsje met Jonkje. De kaartetten is een initiatief van Kreas Design van Johan Dijkstra die als doel heeft lokale acties te bedenken en uit te voeren.

Eerder was de lokale voetbalplaatjesactie en het Historisch Kaarttet Bolsward ook een initiatief van Kreas Design. De foto’s zijn voornamelijk gemaakt door Petra Kroon. De kaartetten zijn verkrijgbaar bij het Boekhuis, Primera en Max Mannenmode. De prijs is €7,50.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.