Nieuwe inschrijfprocedure step Elfstedentocht

De Bolswarder Step Vereniging heeft een nieuwe manier van inschrijven voor de Stepelfstedentocht.

Het inschrijfformulier op de websitebleek de grote piek van aanvragen op nieuwjaarsdag niet aan te kunnen. Daarom is besloten dat de opgave nu per e-mail gedaan dient te worden.

Op dit moment zijn er twee manieren om  in te kunnen schrijven voor de tocht op 1e pinksterdag. Zo is er een voorinschrijving voor deelnemers die vijf maal of vaker de Elfstedentocht hebben uit gestept, waarvan tenminste eenmaal in de jaren 2013, 2014, 2015 of 2016. Deelnemers die gebruik mogen maken van de voorinschrijving voor 2017 hebben reeds een uitnodiging via de mail om zichzelf op te geven ontvangen. De voorinschrijving loopt nog tot 31 december.

1 januari start de vrije inschrijving deelnemers kunnen zichzelf vanaf 1 januari opgeven door een e-mail te sturen naar stepelfsteden@gmail.com Zij dienen in het onderwerp van de e-mail te schrijven: “Opgave 32e step Elfstedentocht”

In de e-mail dienen de volgende gegevens te staan:

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Geboortedatum:
Telefoonnummer:
e-mailadres:
Aantal uitgereden tochten tot 2017:
Stephuur: Ja  /  Nee

Per mail mogen maximaal 5 personen worden opgegeven.

Alleen volledig ingevulde opgaven worden door ons in behandeling genomen. Bij opgave van meerdere personen in een mail dienen alle afzonderlijke gegevens te worden ingevuld.

De vrije inschrijving sluit zodra het maximum aantal deelnemers van 200 is bereikt.

E-mails voor de vrije inschrijving die voor 1 januari 2017 worden ontvangen worden niet in behandeling genomen.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.