Nieuwe haarvlechten voor stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen is dankzij Monique Flapper uit Bolsward in het bezit gekomen van een aantal nieuwe haarvlechten.

Monique kwam vorige week binnen bij Hairstyle Haarsma en liet weten haar haar te willen laten afknippen voor de stichting. Nadat het haar was gemeten kwamen kapster Anita Haarsma en Monique tot de conclusie dat het al goed op lengte was. Afgelopen vrijdag kon er een mooie vlecht afgeknipt van maar liefst 27 cm haar.

Het bijzondere was wellicht nog dat Monique afgelopen vrijdag bij binnenkomst een doosje bij zich had  en daar zaten nog 2 hele mooie vlechten in van haar moeder die die vlechten had bewaard. Ook deze vlechten zijn inmiddels opgestuurd naar de stichting die voor kinderen, die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn geworden, pruiken maakt.

De stichting laat via twitter weten:”Prachtige vlechten! Daar zijn wij heel blij mee. Wederom bedankt voor jullie inzet en Monique bedankt voor jullie donatie!”

 

Foto’s

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.