Nieuwe editie van Obstaclerun Bolsward

Zondag 23 september zal voor de tweede keer de Obstaclerun worden gehouden  in en om de waterpartijen aan de Ugolaan.

Bij de eerste editie waagden  zo’n tweehonderd deelnemers zich aan de verschillende hindernissen tijdens de eerste editie van de obstacle run Bolsward. Rond de Ugolaan was een parcours van ongeveer drie en zes kilometer uitgezet. De deelnemers kwamen en moesten onder meer over muurtjes klimmen, onder een net doorkruipen en zich door sloten banen.

Dat was een dermate groot succes dat de organisatie deze tweede editie organiseert. “We willen graag zoveel mogelijk mensen de kans geven om mee te doen op hun eigen niveau en daarom zijn er verschillende disciplines:”Zo laat de organisatie op haar website weten.

Daarom is er een Juniorrun en voor de senioren twee afstanden.

Junior run  (Onder de 12 jaar uiteraard onder begeleiding, A&B diploma verplicht) (uiteraard onder begeleiding) Tijd: starten om 13:30 uur

Voor volwassenen zijn er twee afstanden

8 km Heren Tijd: starten om 14:30 uur

8 km Dames Tijd: starten om 14:45 uur

4 km Heren en Dames Tijd: starten om 15:00 uur

Iedereen kan zich omkleden en douchen bij de RES kleedkamers. Vanuit de kantine wordt met bordjes aangegeven waar iedereen naar toe moet lopen/fietsen richting de Obstacle run. De inschrijving vind plaats op de Ugolaan bij de start/finish iedereen krijg dan een wedstrijdshirt van de organisatie. Iedereen kan de auto gratis parkeren bij het sportcomplex van SC Bolsward. Bolwerkplein 2, 8701 XE Bolsward. Houd er rekening mee om genoeg kleren mee te nemen, het kan koud zijn na afloop.

Klik hier voor meer informatie en opgave

Foto via www.obstaclerunbolsward.nl

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.