Nieuwe duofiets voor Bloemkamp

Op 27 en 28 oktober van 2011 was het feest in woonzorg en behandelcentrum Bloemkamp, men vierde de opening van de Floridusstate en de officiele opening van Bloemkamp zelf. 

Omdat vele  bewoners van Bloemkamp graag gebruik maken van de al aanwezige duofiets was de wens om een bijdrage te leveren aan een tweede fiets. Vrijdag 4 mei kon uit de vele giften van personen, bedrijven eninstellingen. de nieuwe fiets gepresenteerd worden.

Het werd een duofiets met trapondersteuning. Dhr. Tol, bewoner van Bloemkamp, was degene die de eerste rit mocht maken op de nieuwe fiets. Samen met de vrijwilligers Sake Agricola en Frans Felix reed hij, vanwege het slechte weer,  een ronde door het huis.

(foto:Bloemkamp)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.