Nieuwe dienstkleding voor medewerkers Patyna

Het personeel van de verschillende instellingen van zorggroep Patyna stapt deze weken over op nieuwe dienstkleding.

Sylvia Marijt en Petra Zijlstra in de nieuwe kleren van Patyna

De hoofdkleur van de nieuwe kledinglijn is  blauw. Bij de keuze voor deze kleur is gekeken naar de kleuren van het logo van Patyna. Ook is gekeken wat kleuren doen bij ouderen. Blauw is een kleur waar ze goed op reageren. Bovendien staat blauw voor vertrouwen. Ten slotte is gekeken naar wie de kleding gaat dragen: onze medewerkers. De kleur blauw is universeel, het staat bijna iedereen.

De zorgmedewerkers, met ADL en verpleegtechnische handelingen, en medewerkers facilitair, krijgen een jasje en een witte broek. Ze kunnen kiezen uit een donkerblauw jasje en een lichtblauw jasje. Beide zijn voorzien van het logo en onze slogan ‘mei elkoar’. De kleuren uit het logo zijn als accenten toegevoegd in de kraag, op de mouw en de zak op de voorkant.

De oude dienstkleding van Patyna wordt gerecycled zodat het weer hergebruikt kan worden.

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.