Nieuwe danscursussen voor jongeren en volwassenen bij Kunstencentrum Atrium

Kunstencentrum Atrium start dit seizoen in Sneek met een aantal nieuwe danscursussen voor jongeren en volwassenen.

Ze gaan door bij voldoende belangstelling. Inschrijven is daarom noodzakelijk, met uitzondering van de proeflessen. Dit kan via www.kunstencentrumatrium.nl of aan de balie van Kunstencentrum Atrium in Sneek (Oud Kerkhof 11).

Jazz op de ochtend!
Een speciale cursus voor volwassenen die graag overdag in plaats van ‘s avonds willen dansen. Er zijn twee gratis proeflessen:
1. Maandag 26 september, 10.00 – 11.00 uur: voor beginners, onder leiding van Niels van der Wal.
2. Dinsdag 27 september, 10.00 – 11.15 uur: voor midden/gevorderde dansers, onder leiding van Raymond Guzman.

Moderne Dans
Voor jongeren en volwassen dansers die kennis willen maken met moderne dans is er nu ook een korte cursus van 10 lessen die start op woensdag 4 oktober. Een les begint om 19.00 uur en duurt tot 20.00 uur. De cursus staat onder leiding van Afke Brenninkmeijer.

Tapdance
Voor wie de specifieke techniek van tapdance onder de knie wil krijgen, is er een korte cursus tapdance onder leiding van Tialda Goodijk. Deze cursus is voor jongeren en volwassenen en wordt gegeven op dinsdagavond, van 18.45 tot 19.45 uur. De cursus beslaat 10 lessen. De eerste is op dinsdag 25 oktober.

Mannendans
Dansdocent Niels van der Wal gaat met mannen aan de slag in dit speciale project, dat op 28 februari 2017 van start gaat. Samen de deelnemers (met of zonder danservaring) maakt hij in 10 lessen een ‘choreografie vol testosteron’, die te zien zal zijn in Theater Sneek. De repetities zijn op dinsdagavond, van 18.45 tot 19.45 uur.

Fotografie: Erik Bierenbroodspot

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.