Nieuw woonhuis voor ouderen met dementie in Witmarsum

Witmarsum – Het oude gemeentehuis van Witmarsum komen aan het einde van dit jaar zestien appartementen voor mensen met geheugenproblemen.

Fieke Meindertsma en Michiel van Putten, oprichters van September, en Frisia Invest zetten recentelijk hun handtekening onder de overeenkomst waarmee de verbouwing in gang gezet kan worden. “Wij zijn blij de stap naar het noorden van het land te kunnen zetten. De locatie is prachtig gelegen in het dorp en dichtbij de Friese natuur. Het oude gemeentehuis biedt de rust die onze bewoners zo waarderen. Maar tegelijkertijd wonen ze midden in het dorp en nemen ze voor hun gevoel nog volop deel aan het leven.”: Aldus de oprichters van September.

September is aanbieder van liefdevolle zorg aan mensen met geheugenproblemen en opent in Witmarsum haar derde locatie.

Via Groot Sneek

[pro_ad_display_adzone id=”11964″ cookie=”1″]

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.