Nieuw schoolplein in gebruik genomen van De Blinker

Vrijdag 8 december was het feest voor de leerlingen van Daltonschool De Blnker, want vandaag werd hetr vernieuwde schoolplein in gebruik genomen. Namens de gemeente was wethouder Stella van Gent aanwezig om het plein te openen.

Het is een plein welke voor iedereen toegankelijk is want het rolstoelvriendelijk gemaakt. Het zit vol met natuurelementen  zoals hout, water en beplanting. Zo zijn er een aantal boomstammen om op- of over te klimmen, is er een klimheuvel en een podium om op te treden.

De beplanting is niet alleen om achter te kunnen verstoppen, maar is er ook om insecten en vogels aan te trekken. En dat is dan weer mooi voor de natuurkunde en biologielessen.

Een aantal ouders, leerlingen, leerkrachten en de directeur zijn betrokken geweest bij de totstandkoming van het plein. Om dit mogelijk te maken heeft de Blinker van verschillende organisaties een donatie ontvangen.

Foto’s Petra Kroon

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.