Nieuw Repair Café Plus in Bolsward

Op 10 maart is de feestelijke opening van het Repair Café Plus in Jouw marktkraam.

Het Repair Café is een ontmoetingsplek, gerund door vrijwilligers, die samen met u uw kapotte spullen repareren. Op deze manier draagt men bij aan een meer duurzame samenleving. Het samen repareren en herstellen is bij uitstek ook een moment om anderen te ontmoeten.

De plus achter Repair Café staat er omdat er ook vrijwilligers vanuit Mind-up, Tellens, Talant en Philadelphia bij het Repair Café zijn betrokken. Op dit moment zijn Timpaan Welzijn en Solidair Friesland volop bezig met de voorbereidingen om in jouw Marktkraam in Bolsward op 20 februari van start te gaan.

Iedere 2e en 4e dinsdag van de maand bent u van harte welkom van 14:00 tot 16:00 uur bij Jouw Marktkraam op Industriepark 5..

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kees van Kordelaar van Solidair Friesland, 06-19905519

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.