Nieuw op TV Bolsward

Er zijn een paar dingen veranderd op de website van TV Bolsward. Op zich geen grote zichtbare veranderingen maar voor de redactie wel bepaalde zaken die het overzichtelijker maken om de website te beheren en online te plaatsen.

Daar waar de agenda stond, aan de linkerkant, is nu ruimte gekomen voor de zes hoofdthema waarin de nieuwsberichten voortaan worden onderverdeeld. Dit maakt het ook voor u als bezoeker overzichtelijker. U kunt nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld het sportnieuws gaan of door te klikken op de link politienieuws naar het nieuws welke wij van de politie ontvangen. Hierdoor vervalt het zoeken op de hoofdpagina en is het gemakkelijker zoeken en lezen op TV Bolsward.  Heeft u nieuws voor de agenda of voor één van de andere rubrieken laat het ons weten via ons contactformulier. Daarnaast kunt u ons volgen op twitter of vrienden met ons worden op facebook. In beide gevallen wordt al het belangrijke nieuws bij u bekend gemaakt.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.