Nieuw! MTB Elfstedentocht

Fietsen is een hit, maar mountainbiken nog meer. Vanaf dit jaar is er een heuse MTB fietselfstedentocht met de start en finish in Bolsward. Op 25 en 26 september is het zover.

Mountainbikers doen niets liever dan fietsen over onverharde paden, door bossen en weilanden. Stel dat je op die manier alle elf steden van de tocht der tochten kunt aandoen? Vanaf deze maand kan het middels een officiële tocht die over twee dagen wordt verdeeld. De eerste dag zullen de steden Harlingen, Franeker, Dokkum en Leeuwarden worden aan gedaan. De tweede dag wordt er gefietst door Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen en Workum. De route gaat zoveel mogelijk over onverharde wegen, waarbij je over oude kerkenpaden en zeedijken fietst en bossen en landerijen doorkruist.

Er doen maximaal vijfhonderd deelnemers mee, en de kosten zijn 65 euro per persoon. Meer info en een inschrijfformulier vind je op: https://www.fietselfstedentocht.frl/nl/mtb-tocht-2021

 

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.