Nieuw lied over Bolsward

Zanger Rein heeft onlangs een lied over Bolsward op single gezet. “Dit liedje is als een geintje begonnen, en is vervolgens in een ruwe versie op facebook gezet. Echter, het liedje kreeg zoveel hits dat ik besloot het op single te zetten”: Aldus Rein Vallinga.

 

Natuurlijk moest er ook een clip van gemaakt worden. Rein:”Eigenlijk is dit een beetje een protest song nadat onze gemeente gefuseerd is met meerdere gemeenten, en blijkt dat wij als Boalsert niet zo heel veel meer te zeggen hebben, en de grotere stad als Sneek in onze ogen het er beste mee weg komt”.

“Uiteraard wordt het Sneek gegund, maar wij willen graag wel onze eigen identiteit houden in Boalsert, en dit is nou net hetgeen wij een beetje huiverig van worden. Mijn hoes symboliseert hetgeen hoe ik er op dit moment over denk. De hoes is een puzzel waar stukjes uit missen, en waar eigenlijk niet meer stukjes uit genomen mogen worden.”

Mien Stadsie is en blijft voor altijd Mien Boalsert. 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.