Nieuw in Bolsward: Praktijk voor Fysiotherapie Ronny Eijer

Fysiotherapie Ronny Eijer is een ambitieuze nieuwe praktijk in Bolsward. U kunt vertrouwen op jarenlange kennis en ervaring.

Dankzij de veelzijdigheid van therapievormen als fysiotherapie, dry-needling, FOI (functionele osteopathie en integratie) en stabiliteitstraining welke een greep zijn uit de aangeboden soorten therapie.

Eijer kan u vrijwel altijd de juiste behandeling bieden die het beste bij u past. Therapeut en praktijkeigenaar Ronny Eijer heeft jarenlange ervaring mogen opgedaan in verschillende praktijken dit zorgde voor een diversiteit aan therapieën en kennis. Daarnaast is hij 4ejaar student aan het I.A.O. te Gent. Dit is een opleiding tot osteopathie. Daarnaast wil Eijer graag zijn master halen in de kinderosteopathie en de sport.

De praktijk is gevestigd aan de Snekerweg 3, 8701PZ te Bolsward en is te bereiken onder telefoonnummer: 06 82005200.

Heeft u vragen of wilt u weten of u ook geholpen kan worden neem dan gerust contact op.

 

 

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.