Nieuw Bolswarder Bouwbedrijf

Op 1 januari is Allround Bouwbedrijf Hoekstra Bolsward van start gegaan.

Sjoerd Hoekstra, wist al jong dat hij net als zijn vader timmerman wilde worden. Op zijn 16de is hij de BBL-opleiding tot timmerman gaan volgen, 1 dag naar school 4 dagen werken bij Bouwbedrijf Burggraaff. Altijd heeft hij de droom gehad om een eigen bedrijf te starten, en na ruim 12,5 jaar in dienst te zijn geweest heeft hij vorig jaar besloten om zijn droom werkelijkheid te laten worden.

En daar was het begin van een eigen bedrijf Allround Bouwbedrijf Hoekstra. Tot 1 maart zal Sjoerd nog werkzaam zijn voor Bouwbedrijf Burggraaff. Daarna zullen de bedrijven nauw gaan samenwerken,

Hij doet dit niet alleen, zijn broer Hans Hoekstra zal per 1 maart zijn werkzaamheden bij Burggraaff neerleggen om in dienst te treden bij Hoekstra. Daarnaast zal ook Johan Hoekstra, niet een onbekende in Bolsward na ruim 21 jaar zijn werkzaamheden bij Burggraaff neerleggen. Per 1 maart zal ook hij bij zijn zoon in dienst treden. Zijn vrouw, Manon Hoekstra zal de administratie gaan doen.

Allround Bouwbedrijf Hoekstra is een gemoedelijk familiebedrijf, een bedrijf met korte lijnen maar bovenal een bedrijf gedreven door mannen met passie voor het vak.

Wij hopen u in de toekomst van dienst te kunnen zijn!

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.