Nieuw bij SlowBeauty Salon Bimh: Heart Balance

SlowBeauty Salon Bimh heeft sinds kort een nieuwe behandeling in haar assortiment onder de naam Heart Balance.

(advertorial)

“Het is ontzettend belangrijk om goed naar je gevoel en lichaam te luisteren en om er van binnen en van buiten goed voor te zorgen,” vertelt Dolores Hoekstra van SlowBeautySalon Bimh. “Vooral in deze drukke wereld vergeten wij dit. We raken de balans kwijt in ons lichaam en we krijgen allemaal klachten waar wij niet mee om weten te gaan.” Gelukkig kan de nieuwe behandeling ‘Heart Balance’ helpen om de balans terug te krijgen. Zo zorgt Heart Balance er voor dat stress wordt verminderd, het immuunsysteem wordt versterkt, de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel wordt verbeterd en de ontstekingen in het lichaam worden verminderd.

Heart Balance bestaat uit een 45 minuten durende massage. Deze zachte en ontspannende massage vindt plaats van top tot teen. Er wordt gebruik gemaakt van 8 verschillende etherische oliën. Deze oliën zijn perfect in harmonie. Ze hebben een positief effect op het immuunsysteem en op de spieren en gewrichten. Ook zorgen de oliën onder andere voor het remmen van ontstekingen, het hertellen van de weerstand en de afvoer van afvalstoffen. De massage zorgt ervoor dat de balans weer terugkomt in het lichaam. Ook werkt de massage ontspannend, helend, rustgevend en je gaat weer helder denken. Je wordt je beter bewust van jouw eigen lichaam en je leert om naar jouw lichaam te luisteren.

“Vaak ervaar je veel druk vanuit jouw werk en je stopt er veel tijd in. Hierdoor vergeet je om jouw lichaam te bieden wat het nodig heeft. Klachten van stress beginnen vaak met hoofdpijn, stemmingswisselingen, slapeloosheid en ongeorganiseerd zijn, maar uiteindelijk kan stress zelfs tot een burn-out leiden.” De Heart Balance brengt lichaam en geest weer in balans. Daar waar jouw lichaam ho zegt, maar je hoofd door maalt en je elke keer je grenzen verlegt, bouw je blokkades op. De Heart Balance zorgt ervoor dat deze blokkades worden verminderd en de balans weer terugkeert.

Dolores Hoekstra heeft sinds 1 juli 2017 haar SlowBeautySalon. Door een heftige gebeurtenis in haar leven kwam zij tot inzicht dat het leven altijd maar door en door gaat en dat mensen nog maar heel weinig tijd voor zichzelf hebben. “We vliegen onszelf voorbij en nemen geen tijd en rust meer voor onszelf.” Dolores wil anderen helpen om weer tijd voor zichzelf te vinden in het drukke leven. Tijd is ook het hele unieke concept van de SlowBeautySalon. In de salon wordt er namelijk de tijd voor jou genomen. De telefoon staat niet roodgloeiend, er zijn geen andere klanten. Er is alleen maar tijd en oog voor jou. Sometimes you have to give time, time…

Flyer blad 1

Flyer blad 2

Facebook

website

 

 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.