Niet drie maar vijf jaar cel voor kindermishandeling

Niet drie maar vijf jaar verdwijnt de 23 jarige dader van de zware kindermishandeling in Bolsward achter de tralies. De man mishandelde op 14 juli vorig jaar het driejarig jongetje, het zoontje van zijn vriendin.

De rechter gelooft de verklaring van de dader niet dat hij de peuter niet heeft mishandeld maar dat hij het kind  uit zijn hand is gegleden toen hij het kind uit bed trok, de rechter noemt de verklaring eerder leugenachtig. Ook laat de rechter meewegen dat het jongetje blijvend letsel heeft opgelopen.

De man moet daarnaast €50.000 smartengeld betalen. Daarnaast moet hij ook 476 euro aan gemaakte kosten betalen . De man zat nog in een proeftijd. De daaraan gekoppelde voorwaardelijke celstraf van vier maanden moet hij nu ook uitzitten.

Lees ook:
36 maanden cel geëist  

Verdachte kindermishandeling binnenkort voor de rechter

Verdachte kindermishandeling langer vast

{jcomments off}

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.