Gewonde bij ongeval Westergowei

BOLSWARD – Donderdagmorgen was het opnieuw raak op de Westergoawei-N359. Ditmaal was er bij de afslag Bolsward een aanrijding gebeurd tussen twee voertuigen.

 Hulpdiensten, waaronder de brandweer van Bolsward en twee ambulances, kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Eén van de bestuurders is door het brandweer en ambulancepersoneel uit haar voertuig gehaald waarna ze per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd.

Ten tijde van het ongeval werd het verkeer komende vanuit Leeuwarden richting Bolsward omgeleid via Hichtum. Ook de Wibrandaweg was ten tijde van het ongeval afgesloten voor alle verkeer. Berger Betten uit Sneek heeft beide voertuigen afgevoerd.

(video Nathanaël Andringa)

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.