Najaarsrommelmarkt bij Scoutinggroep Jambowa

Scoutinggroep Jambowa  organiseert zaterdag 14 oktober een rommelmarkt op het scouting terrein. De markt duurt van 10:00 – 15:00. 

Nadat eerder dit jaar duidelijk werd dat de rommelmarktcommissie van de hervormde en gereformeerde gemeente aangaven  te stoppen met de organisatie van hun rommelmarkten nam de scoutinggroep dit over.

Bij de rommelmarkt aan de Thomasstraat is onder andere een draaiend rad met mooie prijzen, en om 13:00 een veiling. Voor de kinderen is er een kinderplein waar kinderen leuke activiteiten kunnen doen.
Op zaterdag 7 oktober halen de leden van Jambowa vanaf 9 uur de spullen langs de huizen op.. Als mensen de spullen eerder kwijt willen kunnen ze dit aanmelden via de mail. 

 

Share this article

Author

Bessie Cooper
Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Related posts

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.