Najaarsnatuurwandeling Milieugroep Bolsward zeer geslaagd.

Het leek meer voorjaar dan herfst, toen ruim vijftien belangstellenden zaterdag 1 november 2014 meeliepen met de Najaarsnatuurwandeling die de Milieugroep Bolsward voor de 2e keer organiseerde.

Rintje Altena, planten-en paddenstoelkenner bij uitstek, liet op de zijn kenmerkende enthousiaste wijze, deelnemers kennismaken met de rijke en prachtige wereld van de paddenstoelen.

De wandeling liep via het Wiardapad -door de afgevallen bladeren was het even speuren was naar paddenstoelen- naar het Julianapark waar een grote rijkdom aan paddenstoelen werd waargenomen. Dat dit naar meer smaakt bleek uit de enthousiaste reacties na afloop: het was boeiend, leerzaam en ook nog zeer gezellig! Daarom ligt het zeker voor de hand dat de natuurwandelingen in 2015 een vervolg gaan krijgen.

 

Meer foto’s

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.