Nagelstudio Jacqueline

Nagelstudio Jacqueline is een Nagelstudio gelegen aan Het Houckemaland 22 in Bolsward.

Meer informatie over Nagelstudio Jacqueline in Bolsward

Nagelstudio Jacqueline is al meer dan 25 jaar een bekend nagelstudio in Bolsward en omgeving. Jacqueline is een gediplomeerde nagelstyliste die bekend staat om haar vakbekwaamheid, snelheid, klantvriendelijkheid en service. Ze heeft een grote vaste klantenkring en biedt een breed scala aan kleuren acryl en gel lak. De studio werkt met producten van Florance Nails. Dit jaar vierde Nagelstudio Jacqueline haar 25-jarig bestaan op 15 april. Naast nagels biedt ze ook kleding aan in de laatste trendy kleuren.

Wil je weten wat Nagelstudio Jacqueline verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nagelstudio Jacqueline of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nagelstudio Jacqueline? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nagelstudio Jacqueline het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Bolsward. Opzoek naar Nagelstudio Jacqueline reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nagelstudio Jacqueline

Bezoekers bekeken ook