Nachtzusters sluiten zich op bij inbraak Huylckenstein

Afgelopen nacht betrapte rond 01.00 uur  een nachtzusters tijdens haar ronde in de hal van het afgesloten gebouw drie mannen.

Ze riepen: “pistola, pistola, pistola”.  Hierdoor sloeg de geschrokken op de vlucht en samen met haar collega sloten zij zich zelf op in de kapel. Van hieruit werd telefonisch om hulp geroepen.

De beveiligsdienst opende de hoofdtoegang tot het gebouw en de politie betrad met diverse eenheden het pand. Ook werd een hond met geleider ingezet om de mannen te vinden.

De beide nachtzusters van 23 en 55 jaar konden hevig geëmotioneerd opgevangen worden door de politie. Het gebouw werd minutieus doorzocht door de politie maar de mannen werden niet gevonden.

Forensische opsporing heeft ook nog een onderzoek ingesteld. Voor de beide nachtzusters wordt slachtofferhulp ingeschakeld.

De politie hoopt dat er mensen zijn die iets opvallends hebben gezien deze nacht, met name rondom het tijdstip 01.00 uur

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.