Nacht van Gebed vrijdag 16 juni Samen bidden voor de vervolgde kerk

BOLSWARD – Vervolging van christenen neemt wereldwijd toe         en komt dichterbij. De jaarlijkse Nacht van Gebed is een nacht waarin christenen in Nederland letterlijk hun ogen sluiten voor christenvervolging. Om voor hen te bidden die vervolgd worden en lijden vanwege hun geloof in Jezus Christus.

Tijdens de Nacht van Gebed bidden christenen op honderden plaatsen in Nederland voor hen die lijden onder de druk van de overheid, familie of sociale omgeving. Plaatselijk wordt dit georganiseerd door kerken en groepen christenen. Vanuit Stichting “Open Doors” worden filmmateriaal en gebedspunten aangereikt, zodat de verhalen beeldend worden en er concreet gebeden kan worden voor de vervolgde kerk.

 Ook in Bolsward is er jaarlijks een Nacht van Gebed. Dit keer is de Nacht van Gebed in Bolsward op vrijdag 16 juni 2017. Deze begint om 21.00 uur ’s avonds en gaan door tot diep in de nacht. De locatie is: Christelijke Gemeente Het Keerpunt, Burg. Praamsmalaan 35 te Bolsward. Iedereen die mee wil bidden is van harte welkom. Door de films en de gebedspunten van Open Doors krijgt je een goed beeld van de lijdende kerk en door dit samen te beleven, is het bidden erg opbouwend en bemoedigend. We nodigen je dan ook van harte uit te komen.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dirk Jan de Rouwe, tel: 06-25202192 en e-mail.

Dit artikel delen

Bolsward Gezellig op de Veluwe

Bolsward is misschien wel het gezelligste dorp op de Veluwe. Jaarlijks komen er duizenden toeristen (voornamelijk uit de Randstad) om tot rust te komen op de Veluwe in Bolsward. Op deBolswardgids.nl ontdek jij de plekjes en activiteiten in de regio die jij niet gemist mag hebben. Wil jij met jouw bedrijf een bijdrage leveren aan deBolswardgids? Neem dan contact met ons op.